• Bestel online
  • Scan Ticket
  • Have Fun

Plan Your Day

24 oktober 2024

Ontdek de magie van trouwen tijdens Plan Your Day, de exclusieve trouwbeurs in De Koningshof te Urk. Maak kennis met een breed scala aan exposanten uit de trouwindustrie, van haarstylisten en visagisten tot aanbieders van bruidsmode en -pakken. Laat je inspireren door een overvloed van informatie en leuke gifts die elke standhouder aanbiedt.

Bij de entreeprijs zijn twee consumpties inbegrepen, evenals een uitgebreide selectie van proeverijen en hapjes die worden aangeboden op de beurs. Voor dit jaar wordt er een nieuw aspect toegevoegd aan PYD, namelijk verscheidene demonstraties zoals bijvoorbeeld ‘How to’: style and organize a wedding.

Het hoogtepunt is de jaarlijkse spectaculaire bruidsshow, waar de nieuwste trends op het gebied van trouwpakken, trouwjurken, schoenen, sieraden en kapsels getoond worden. Sluit de dag af met een gezellige borrel op ons sfeervol ingerichte winterterras.

Beleef een onvergetelijke dag bij Plan Your Day!

 

Programma van PYD:

Beurstijden met de standhouders 19.30 tot 21.30 uur
Demonstraties: ‘How to’ 20.00 tot 21.00 uur
Spetterende bruidsshow 21.30 tot 22.00 uur
Naborrelen op het winterterras 22.00 tot 23.00 uurPrijs
Early bird: € 10,00 (beperkt aantal: OP=OP)
Regulier: € 15,00

(excl. transactiekosten)

Locatie
De Koningshof
Staartweg 20
8321 NB Urk

 

Instagram   |  Website


Inbegrepen in de prijs zitten 2 drankjes, een divers aanbod aan proeverijen en hapjes, enorm veel informatie en gifts vanuit alle standhouders en natuurlijk een geweldige bruidsshow ter afsluiting!