• Bestel online
  • Scan Ticket
  • Have Fun

Back to the 80's

20 januari 2024


Feest: 21:00 - 01:00 uur
Entree open vanaf 20:30 uur


Prijs: € 15,-
(excl. service- en transactiekosten)

De Koningshof
Staartweg 20  -  8321NB Urk

 

Facebook

 

Het feest der feesten is in De Koningshof op Urk!
Back to the 80’s Experience!!

Stap in onze tijdmachine en ga terug in de tijd naar de jaren 80! Bij binnenkomst staat er een rokende Delorean van “Back to the future”. We hebben een fantastische band; Rocking the 80’s! Afgelopen zomer te zien in o.a. Paradiso, de Zwarte Cross en Maloe Melo. Rocking the 80’s band speelt de allerbeste rock, punk en new wave hits uit de deze periode. Als de band even op adem komt, neemt Dj Doktor Disco het feest over met de echte disco, soul en funk met alle opzwepende hits uit de jaren 80.

Waar je ook kijkt wacht een feest van herkenning van bekende voorwerpen uit die tijd, elk detail is een nostalgisch verhaal.

Zo is er bijvoorbeeld een zaal omgebouwd tot Arcade hal en kun je er de geliefde retro spellen zoals Pacman, Donkey Kong, Super Mario spelen. Haal je de Highscore van de avond kun je leuke retro prijzen winnen!

Terwijl de herkenbare muziek door het pand rockt kun je genieten van overheerlijke retro cocktails en speciale hapjes die rechtstreeks uit de jaren 80 keuken komen. Op dit feest kan je het jaren 80 tijdperk letterlijk proeven, zien, horen en beleven!

We dagen je uit om je meest fantastische outfit aan te trekken. Kom in stijl in je beste jaren 80 outfit! Neonkleuren, punk, rock, oversized schoudervullingen, excentrieke accessoires. De meest creatieve of mooie outfit wint hierbij ook een echt retro cadeau. (verkleed komen is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.)

Deze avond wordt geen doorsnee jaren 80 feest (wat op zich al heel leuk is) dit wordt een belevenis! Het is niet voor niets het feest der feesten!