• Bestel online
  • Scan Ticket
  • Have Fun

90's Reloaded Vollenhove

4 maart 2023


Feest: 21.00 tot 02.00 uur
Entree open: 21.00 tot 23.00 uur

De Burght Vollenhove
Godfried van Rhenenlaan 2
8325 EX Vollenhove

Tickets

Super early bird € 16,50
Early bird € 17,50
Regulier € 19,50
Busticket € 10,00 (te bestellen tot 15 februari)

Bestel ook direct je busticket en munten online!

Op zaterdag 4 maart gaan we weer feesten zoals vroeger in de Burght in Vollenhove! Met de lekkerste hits uit de 90's en 00's wordt het gegarandeerd feest! De line-up voor deze avond:

 

DJ JEAN
Met (internationale) hits als 'The Launch', 'Every Single Day' en 'Love Come Home' heeft de bekendste house dj van Nederland geen verdere uitleg nodig. De door velen genoemde Godfather of House weet hoe je een feestje moet bouwen en dat gaat hij tijdens 90's Reloaded ook weer laten zien.

 

PARTY ANIMALS
Eén van de meest geliefde 90's acts in Nederland is er ook bij: de Party Animals. Opgekomen uit de gabbercultuur in de jaren negentig kun je ze inmiddels vrolijk hakkend langs zo'n beetje alle evenementen, festivals en feesttenten in Nederland zien. Dit wordt gegarandeerd vol gas hakken op 4 maart in Vollenhove.

 

IT ALL STARTED IN THE NINETIES
Het is een feest van herkenning met de vetste muziek uit de jaren '90, van eurodance tot (house/trance) classics, rock en hip-hop tot happy hardcore. Alle energieke dansvloerklassiekers komen voorbij! Herinneringen, feest en heel veel energie. It All Started In The Nineties!

 

Blijf op de hoogte en volg 90's Reloaded op Facebook en Instagram

 

Indien het evenement wordt geannuleerd vanwege het coronavirus, wordt het ticketbedrag teruggestort excl. service- en transactiekosten.