Wat kost het

Als echte Hollanders snappen wij dat je graag wilt weten wat je voor de service van Tickettekoop.nl gaat betalen. De kosten voor een kaartje bestaan uit de entreeprijs voor jouw evenement, bankkosten en servicekosten. De entreeprijs voor het kaartje bepaal jij en de bank stelt de bankkosten vast. De servicekosten zijn de kosten die jij betaalt voor onze diensten. Die bestaan uit de promotie en de verkoop van jouw tickets.

Wij verzorgen de techniek van het e-ticketsysteem, de vormgeving van de kaartjes en jouw pr en de promotie via onze evenementenlijst en Facebookpagina. Ook richten we tijdens jouw event de scanstations in en zijn wij er als back-up tijdens de entree. Als extra service kunnen we tevens het scannen voor jou verzorgen. Vraag gerust om een scherpe offerte. Tickettekoop.nl uit Flevoland is niet duur én door onze hoge servicegraad zal jij een volgend event graag weer met ons willen samenwerken.

 

De servicekosten van Tickettekoop.nl

De prijs van een ticket bestaat uit de entree van jouw event, bankkosten en servicekosten. Bij deze servicekosten zijn de volgende diensten inbegrepen:

  • Verkoop van jouw tickets
  • Promotie van jouw event op Facebook en onze evenementenlijst
  • Vormgeving van kaartjes, verkooppagina en Facebook
  • Scanstations inrichten
  • Back-up tijdens de entree van jouw event
  • scanteam om kaarten te scannen

 

 

Hoe gaat de financiële afwikkeling?

Na de verkoop van jouw tickets zullen we de financiële afwikkeling zo snel mogelijk verzorgen. Afhankelijk van de gemaakte afspraken, dragen wij normaliter de bankkosten af aan de bank en betalen we jou de opbrengsten van de ticketverkoop. Uiteraard halen we hier de servicekosten vanaf.

Als organisator bepaal je zelf welk bedrag jouw bezoekers zien wanneer ze betalen. Je kunt de tickets promoten inclusief bank- en servicekosten, maar je kunt er ook voor kiezen om die kosten apart zichtbaar te maken tijdens het betaalproces. Vraag ons gerust om advies. Wij helpen je graag.

Top <h4>tickettekoop.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.tickettekoop.nl/over-ons">Over ons</a><br /> <a href="https://www.tickettekoop.nl/hoe-werkt-het">Hoe werkt het</a><br /> <a href="https://www.tickettekoop.nl/wat-kost-het"><b>Wat kost het</b></a><br /> <a href="https://www.tickettekoop.nl/aanmelden-nu">Aanmelden</a><br /> <a href="https://www.tickettekoop.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.tickettekoop.nl/privacy">Privacy</a><br /> -<a href="https://www.tickettekoop.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a><br />