• Bestel online
  • Scan Ticket
  • Have Fun

Op klimaatsafari in de kas

Theaterexpeditie ‘Op klimaatsafari in de kas’


Prijs: gratis, inclusief een aantal consumpties

Datum:

  • Zaterdagavond 29 oktober
  • Zondagmiddag 30 oktober

Locatie: Kwekerij Bernhard, Lindeweg Luttelgeest

 

UITVERKOCHT!

 

Informatie:

De theaterexpeditie ‘Op klimaatsafari in de kas’ is een theaterevenement van stichting Pioniers van de Toekomst.


Energie is momenteel een veelbesproken onderwerp. Tijdens de klimaatsafari neemt een gids je mee in de energiejungle. Daar proberen acteurs orde te scheppen in de energiechaos, maar of dat lukt? Want moet je nu isoleren of juist niet? Is een elektrische auto wel zo verstandig? En het het eten van vegetarische gehaktballen? De klimaatsafari is luchtig, humoristisch en informatief met als doel de bezoeker aan het denken te zetten.


Bezoekers trekken onder begeleiding van een gids in groepen langs de verschillende sketches. Bij de aanschaf van de tickets geef je aan hoe laat je wilt starten.

  • Let op: de parkeer- en eindlocatie zijn beide elders gesitueerd dan de theaterlocatie (plm. 500 meter). Alles is goed te bewandelen, maar hou er rekening mee 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn om te kunnen parkeren, voor de wandeling naar de theaterlocatie en koffie, thee en wat lekkers te nuttigen voordat je de route start. Dus: trek je wandelschoenen aan!
  • De theaterroute door de kas is ongeveer anderhalve kilometer en duurt ongeveer 90 minuten. De totale route is een uitdaging voor bezoekers met rolstoel of rollator. Ben je mindervalide? Neem dan contact met ons op via info@pioniersvandetoekomst.nl.
  • Leeftijdsindicatie bezoekers: vanaf 12 jaar.
  • Op de eindlocatie krijg je een interessante rondleiding en uitleg over de aardwarmte installatie bij Kwekerij Bernhard. Met de consumptiebon kun je tot slot nog een consumptie nuttigen bij de bar.
  • Initiatiefnemer van de klimaatsafari is stichting Pioniers van de Toekomst. Gesteund door diverse partners organiseren de vrijwilligers van onze stichting jaarlijks een aantal duurzaamheidsevenementen vanuit de doelstelling ‘samen maken we de Noordoostpolder duurzamer’. Dit maakt het mogelijk deze theaterexpeditie gratis aan te bieden aan onze bezoekers. Vriendelijk verzoek: heb je een ticket gereserveerd maar zijn je plannen gewijzigd? Laat je gratis toegang niet onbenut en gun iemand anders je ticket. Maak er iemand blij mee of neem via e-mail contact op met info@pioniersvandetoekomst.nl om je ticket te annuleren.
  • Als organisatie brengen we je (indien nodig) in de week voorafgaande aan het evenement op de hoogte van een aantal praktische zaken. Tip om deze informatie niet te missen: check je spambox en voeg je info@pioniersvandetoekomst.nl alvast toe aan je lijst met veilige afzenders.

We wensen je alvast veel plezier tijdens deze expeditie!

 

Stichting Pioniers van de Toekomst