• Bestel online
  • Scan Ticket
  • Have Fun

Koop hier jouw tickets voor het Weevers 12 Provinciën Toernooi!

 

Het Weevers 12 Provinciën Toernooi heeft langs geschitterd in afwezigheid, maar binnenkort is het zover! Alle seinen staan op groen voor een fantastisch evenement voor Swifterbant. Het toernooi wordt omlijst met twee fantastische dorpsfeesten, met maximaal plek voor 750 bezoekers. De kaartverkoop is van start, twijfel niet en koop snel jouw tickets! Let op, de minimale toegangsleeftijd voor beide feestavonden is 18. 

 

Naast de online voorverkoop vindt er eveneens een voorverkoop plaats op de eindejaarsbarbecue van Swift ’64 op zaterdag 4 juni en is er (indien nog beschikbaar) een deurverkoop op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni.

 

Programma

Vrijdag 24 juni – Suit Up! 
Het Weervers 12 Provinciën toernooi wordt vrijdag 24 juni afgetrapt door de coverband Suit-Up! Vanaf 20:00 opent Swift ’64 de poorten en is het aan de vijfkoppige feestmachine om er een feest van te maken. Bereid je voor op een show vol met aanstekelijke feesthits, de dikste rock classics en sappige guilty pleasures,

 

Zaterdag 25 juni – “We all love the 80’s, 90’s & 00’s” en Moombahteam!
Het evenement wordt afgesloten met nóg een feestavond. Ditmaal is het de beurt aan Turntable Tim om het aanwezige publiek te vermaken met de allerbeste- en leukste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s. Van Pop naar Hip-Hop, van Rock naar disco en van R&B naar House. In een drie uur durende show bouwen samen een heerlijk feest!

Het slot is aan Moombahteam, bekend van vele re-works en remixen die in binnen- en buitenland door clubs galmen. Met een goudenplaat op zak en miljoenen streams op Spotify maken we er een energiek, catchy dan dansbaar feest van die we niet snel zullen vergeten!

 

Let op, de minimale toegangsleeftijd voor beide feestavonden is 18. 

 

Tarieven
Zorg dat je er bij bent, garandeer jouw feestje en claim nu jouw tickets. Wacht niet en profiteer tot 22 mei van de earlybird aanbieding!

 

17 mei tot en met 22 mei
€11,25 voor een single EARLYBIRD ticket voor de vrijdag- of zaterdagavond
€20,25  voor een combi EARLYBIRD ticket voor de vrijdag en zaterdagavond

 

23 mei tot en met 23 juni
€12,50 voor een single regular ticket voor de vrijdag- of zaterdagavond
€22,50 voor een combi regular ticket voor de vrijdag en zaterdagavond

 

24 en 25 juni
€15 voor door tickets

 

Tickets bestellen kan online, tijdens de eindejaarsbarbecue op zaterdag 4 juni bij Swift ’64 of aan de deur indien nog beschikbaar.


Facebook    Website