• Bestel online
  • Scan Ticket
  • Have Fun

Schoklandloop 2021

 

19 augustus 2021

Prijs: € 7,50
(excl. transactiekosten)

Starttijden
10 km:  19.30 uur
5 km:   19.45 uur

Locatie 
Schokland
Middelbuurt 3
8319 AB Schokland

Facebook

In samenwerking met het Cultuurbedrijf Noordoostpolder, organiseert AV NOP op 19 augustus de 2e Schoklandloop! De Schoklandloop is een gezellige prestatieloop over het afwisselende parcours van Zuidereiland van het prachtige Schokland.

De afstanden: 5 km en 10 km
Over een afwisselend parcours kun je één of twee rondjes afleggen. Start en Finish is bij het museum Schokland.

Starttijd
We starten om 19:30 uur bij het museum met de 10 km. We doen dit i.v.m. de Coronamaatregelen in shifts. Telkens start er na 2 min. weer een groep. Vanaf 19:45 uur starten we met de 5 km: ook weer in shifts.

Kosten
7,50 euro, die je bij de digitale inschrijving betaalt. Als je gefinisht bent, krijg je een gratis consumptie van restaurant Schokland en een leuke herinnering aan deze 2e Schoklandloop.

Uitslagen/ tijden
Er is bij de finish een klok met de bruto tijden. Noteer zelf je eindtijd. Voor de eerste 3 vrouwen en mannen van zowel de 5 als de 10 km loop is er een prijsje beschikbaar. De Schoklandloop telt mee voor de virtuele dorpencompetitie.

 

Deelname in coronatijd: Covid 19 is nog steeds onder ons. Dit betekent dus, dat als je verkouden of grieperig bent, niet moet deelnemen. Ook al ben je 2 keer gevaccineerd, je kunt nog steeds anderen besmetten. Houd 1,5 m. afstand voor de start en bij de finish. Deelname aan de loop is op eigen risico! Indien de Schoklandloop onverhoopt niet door kan gaan dan krijg je een deel van je inschrijfgeld retour.

 

Tot 19 augustus!

 

De organisatie van de Schoklandloop.