• Bestel online
  • Scan Ticket
  • Have Fun

Bingo XXL

 

BINGO XXL

De bingo XXL op 28 maart is GECANCELD! Het kabinet heeft besloten dat evenementen boven de 100 deelnemers verboden zijn in verband met het coronavirus. Voor alle deelnemers en mensen die nog een kaartje wilden kopen, niet getreurd! Binnenkort maken wij de NIEUWE DATUM bekend. (uiteraard blijft je reeds gekochte ticket geldig)

 

Entree open: 19.00 uur
Start bingo: 20.00 uur
Kom op tijd en wees verzekerd van een mooi plekje!

Prijs € 17,50 inclusief bingokaarten 
Combiticket € 33,-
(excl. servicekosten)

➡️ Bespaar geld en bestel je Proost-Bingo-combiticket (met korting!) ⬅️
Eens per jaar is het tijd om een ouderwets gezellig feestje te vieren. Een avondje bier drinken met je maten, dorpsgenoten en oude bekenden! En dat kan bij het gezelligste feest; Proost!

Slump Catering & Events
Het Rister 11
8314 RD Bant

Op zaterdag 28 maart wordt de grootste bingo van de Noordoostpolder en omstreken georganiseerd! Een avondvullend programma met DJ Marc Bakker, fantastische prijzen en eindeloos veel gezelligheid. De avond wordt gepresenteerd door Jannes Mulder, bekend van nationale en internationale schaatsmarathons, wieler- en inline skatewedstrijden. De volledige opbrengst van de ticketverkoop komt ten goede aan Samenloop voor Hoop Noordoostpolder. Met het opgehaalde geld wordt gerichte ondersteuning en hulp uit de buurt mogelijk gemaakt voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.